با حذف رئال مادرید از لیگ قهرمانان اروپا، به نظر می رسد پایان حضور آربلوا در این تیم قطعی است و رسانه ها گزینه های مختلفی را به عنوان جانشین احتمالی او مطرح کرده اند.

جماران ورزشی؛ حذف رئال مادرید از لیگ قهرمانان اروپا را به نوعی می‌توان پایان فصل برای این تیم و هوادارانش بدون کسب جام تلقی کرد چون آنها در لالیگا هم با 9 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونای صدرنشین، در رده دوم جدول رده‌بندی هستند و امید خیلی کمی برای کسب جام در این رقابت‌ها دارند. با شرایط فعلی، آینده حرفه‌ای آلوارو آربلوا در رئال مادرید هم نامشخص است. آلوارو آربلوا که پس از شکست رئال مادرید مقابل بارسلونا در فینال سوپرجام اسپانیا جانشین ژابی آلونسو در این تیم شد، در 21 دیداری که تاکنون روی نیمکت کهکشانی‌ها بوده، تیمش 13 برد، یک تساوی و 7 شکست را تجربه کرده است.

فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا در این خصوص خبر داد؛ رئال مادرید واقعاً از نگرش آلوارو آربلوا و اعتماد او به بازیکنان جوان قدردانی کرده است. بازی‌های تیم تحت‌هدایت او مقابل تیم‌های بایرن مونیخ و منچسترسیتی در لیگ قهرمانان نیز مورد توجه مدیران باشگاه قرار گرفته است، اما واقعیت این است که تیم او هیچ جامی کسب نکرده است. سران باشگاه رئال مادرید به زودی در خصوص نیمکت مربیگری این تیم تصمیم خواهند گرفت و جدایی آربلوا محتمل است.

طبق ادعای «رومانو»؛ ژوزه مورینیو در صورت امکان دوست دارد به رئال مادرید بازگردد، اما باشگاه هنوز در این خصوص تصمیمی نگرفته است. رئال مادرید به استخدام یورگن کلوپ علاقه دارد، اما می‌خواهد این مربی آلمانی اولین گام را بردارد. اگر کلوپ می‌خواهد به مربیگری برگردد، باید این را به زبان بیاورد. مدیران رئال مادرید تا زمانی که این اتفاق نیفتد، با سرمربی پیشین لیورپول تماس نخواهند گرفت.

روزنامه فرانسوی «اکیپ» چاپ پاریس هم با انتشار گزارشی مدعی شد؛ ماسیمیلیانو آلگری سرمربی فعلی میلان و مائوریسیو پوچتینو سرمربی فعلی تیم ملی فوتبال آمریکا در بین گزینه‌های مدنظر باشگاه رئال مادرید برای جانشینی آلوارو آربلوا قرار دارند و هر دوی آنها مورد تحسین مدیران این باشگاه اسپانیایی هستند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.