سرمربی الشرطه عراق می گوید بازیکنانش از جو ورزشگاه خانگی تراکتور نمی ترسند.

جماران ورزشی؛ محمد عظیمه سرمربی تیم فوتبال الشرطه عراق در نشست خبری پیش از دیدار با تراکتور اظهار داشت برای بازی فردا کاملاً آماده هستیم. با تیمی روبه‌رو می‌شویم که فوتبال خوب و مدرنی ارائه می‌دهد و کیفیت آن را می‌دانیم.

وی ادامه داد: نباید فراموش کنیم که این مسابقه تقابل قهرمان‌های ایران و عراق است. ما در لیگ عراق در مسیر پیشرفت قرار داریم و عملکردمان رو به بهبود است.

عظیمه درباره شرایط میزبانی تراکتور گفت: بازی در برابر هفتاد هزار تماشاگر ساده نیست، اما تجربه بازی مقابل الاتحاد را داریم و از جو ورزشگاه‌ یادگار نمی‌ترسیم.

عبدالرزاق قاسم، بازیکن الشرطه هم درباره بازی فردا گفت: ما برای این بازی کاملا آماده هستیم و نهایت تلاش خود را برای نتیجه خوب می کنیم. تیم‌ ما در بازی‌های قبلی هم خوب بازی کرده و می‌توانستیم امتیازات بیشتری بگیریم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.