مهرداد محمدی، بازیکن استقلال درباره حواشی اخیرش متنی را منتشر کرد و گفت: می‌خواهم از باشگاه استقلال یک سوال بپرسم که «اگر من مصدوم نمی‌شدم امسال چطور در مورد ماندن در استقلال با من مذاکره میکردند؟»

جماران ورزشی؛ مهرداد محمدی، بازیکن استقلال با انتشار ویدئویی از لحظه مصدومیت خود درباره حواشی ایجاد شده برای تمدید قراردادش با آبی‌پوشان پایتخت نوشت: با سلام من به مدت یک سال هیچ فعالیتی در فضای مجازی نداشتم ولی با توجه به لطفی که هواداری استقلال به من داشتند وظیفه دانستم که صحبتی با آن‌ها داشته باشم.

محمدی ادامه داد: این فیلم مصدومیت من در باشگاه استقلال در یکی از مهم ترین بازی های سال بود؛ نه در کوچه و خیابان. این فیلم را گذاشتم تا خیلی‌ها یادشان بیاید که در اوج فوتبالم این اتفاق برای من افتاد و بعد از خارج کردن اسمم از لیست، چند هفته اول سال قبل خیلی از دوستانم به من زنگ زدند که از استقلال برو، خیلی از تیم‌ها به من پیشنهاد خیلی خوب دادند ولی معرفت اجازه نداد باشگاهی که واقعا دوستش داشتم را ترک کنم و ماندم و مصدومیت کوچکی برایم پیش آمد.

این بازیکن افزود: البته اکنون در اوج آمادگی‌ام هستم و به لطف خدا توانستم از آن مسیر بگذرم ولی می‌خواهم از باشگاه استقلال یک سوال بپرسم که اگر من مصدوم نمی‌شدم امسال چگونه در مورد ماندن در استقلال با من مذاکره می‌کردند. اگر لطف هواداران استقلال نبود من دلیلی نمی‌دانستم این استوری را بگذارم.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.