اسماعیل کارتال بعد از جدایی از پرسپولیس، خطاب به هواداران این تیم پیام داد.
جماران ورزشی؛ در حالی که انتظار میرفت اسماعیل کارتال فصل جدید را نیز روی نیمکت پرسپولیس آغاز کند و حتی مراحل ابتدایی نقلوانتقالات با نظر او پیش رفت، اما به شکل ناگهانی تصمیم به جدایی گرفت و جای خود را به وحید هاشمیان داد؛ تصمیمی که در سکوتی معنادار رخ داد و تا امروز هم توضیحی رسمی درباره دلایل آن ارائه نشده است.
کارتال در نخستین واکنش رسمیاش نوشت: ممنونم پرسپولیس. باعث افتخارم بود که بخشی از این باشگاه بزرگ باشم. از بازیکنان، اعضای کادرفنی، رئیس، هیئت مدیره، رسانهها و هواداران پرشورمان برای حمایتشان قدردانی میکنم. هرچند سفر من در اینجا به پایان رسید، اما احترام و آرزوهای خوبم برایتان باقی خواهد ماند.
کارتال در نیمفصل دوم لیگ بیستوسوم، در ۱۶ بازی هدایت سرخها را بر عهده داشت که حاصل آن ۸ پیروزی، ۴ مساوی و ۴ شکست بود. او حالا در آستانه شروع فصل جدید، رسماً به ماجرای حضور کوتاهمدتش در ایران پایان داده است.