مدیرکل انتقال خون همدان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۸۰۰ متر زمین در داخل انتقال خون برای ساخت مرکز جامع خونگیری پیش بینی شده است که در سه طبقه این طرح ساخته می شود.

افشین محمدی اضافه کرد: در دیدار مدیرعامل سازمان انتقال خون و استاندار همدان، شاهرخی با حمایت از اجرای این طرح از مدیران استانی خواست پیگیر دریافت مجوزهای لازم از شهرداری برای احداث این بنا باشند.

وی ادامه داد: در صورت ساخت بنای مرکز جامع خونگیری در همدان، سازمان انتقال خون تجهیزات مورد نیاز این مرکز را تامین می کند.

مدیرکل انتقال خون همدان یادآوری کرد: هم اینک پس از انجام فرایند خونگیری، کار دریافت پلاکت، پلاسما و گلبول قرمز صورت می گیرد اما با راه اندازی این مرکز می توان با استفاده از دستگاه های موجود به صورت مجزا پلاکت، پلاسما و گلبول قرمز را از فرد دریافت کرد.

محمدی بیان کرد: همچنین در نشست مدیرعامل سازمان انتقال خون با پزشکان و مسئولان علوم پزشکی ابن سینا همدان، بر نحوه مصارف خون و مصرف بهینه و منطقی آن تاکید شد.

۷۵۲۶/۲۰۹۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.