سردار مهدی حاجیان شامگاه یکشنبه با اعلام این خبر افزود: ماموران مبارزه با مواد مخدر استان هنگام گشت زنی وکنترل خودروهای عبوری در مسیر قزوین-زنجان به ۲ نفر مسافر یک دستگاه اتوبوس، مشکوک شدند.
وی افزود: ماموران پس از بازرسی وسائل همراه این افراد ۱۸ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک که بصورت ماهرانه ای جاسازی شده بود را کشف کردند.
سردار حاجیان افزود: ۲ متهم دستگیر شده ،پس از بازجوئی های به عمل آمده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی راهی مراجع قضایی شدند.
دستگیری ۲ سارق و کشف پنج سرقت مغازه در قزوین
سرهنگ آرش مرادی رئیس پلیس آگاهی قزوین با اعلام این خبر گفت: در پی تخریب چندین فقره شیشه سکوریت مغازه ها در قزوین و سرقت از آنها، شناسایی سارق یا سارقین در دستور کار پلیس قرار گرفت.
این مسئول انتظامی گفت: کارآگاهان با تحقیقات خود موفق به شناسایی ۲ سارق در این خصوص شدند و در بازرسی از منزل آنان اقلام مسروقه شامل گوشی موبایل، تبلت و ... کشف شد.
وی با اشاره به ارزش ۲ میلیاردی ریالی اموال مسروقه کشف شده،گفت: متهمان دستگیر و برای تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شدند.