همسر جشمید مشایخی گفت: «مشایخی کمی در ناحیه پا دچار ورم شده بود که معاینه دکتر متوجه شدیم در بخش ریه و کلیه دچار نوسان شده به همین خاطر امروز در بیمارستان بستری شد.»

به گزارش جی پلاس، گیتی مشایخی، همسر جمشید مشایخی در خصوص آخرین وضعیت جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت کشور گفت: «مشایخی کمی در ناحیه پا دچار ورم شده بود که معاینه دکتر متوجه شدیم در بخش ریه و کلیه دچار نوسان شده به همین خاطر امروز در بیمارستان بستری شد.»

وی ادامه داد: «بنا بر گفته پزشکان آب در ریه جمشید جمع شده که طی چند روز آینده باید این آب از ریه وی تخلیه شده تا از عوارضی که می تواند برایش داشته باشد جلوگیری شود.»

همسر جمشید مشایخی خاطرنشان کرد: «حال عمومی جمشید بد نیست چرا که در طول این مدت از خودش مراقبت کرده و نمک مصرف نمی کرد، امیدوارم تا نتیجه مطلوبی برایش داشته باشد.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی جمشید مشایخی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.