سخنگوی شورای صنفی نمایش با اعلام قرادادهای جدید ثبت شده گفت: «کمک به اکران فیلم‌های کودک و نوجوان در دستور کار شورا قرار گرفته است.»

به گزارش جی پلاس، غلامرضا فرجی درباره مصوبات جلسه دوشنبه 19 تیرماه شورای صنفی نمایش بیان کرد: «در این جلسه میزان فروش فیلم‌ها بررسی شد و از آنجا که کف فروش فیلم‌های در حال اکران بالا بود، نمایش آن‌ها همچنان هفته آینده ادامه خواهد داشت.»

او افزود: «همچنین شورا تصمیم گرفت کمک به اکران فیلم‌های کودک و نوجوان را در دستور کار قرار دهد تا در آینده این موضوع بحث و مذاکره شود.»

فرجی گفت:‌ «در این جلسه قرارداد چند فیلم به ثبت رسید که بر این اساس «قهرمانان کوچک» به کارگردانی حسین قناعت در گروه آزادی بعد از فیلم «ساراو آیدا» و قرارداد فیلم «ملی و راه‌های نرفته‌اش» به کارگردانی تهمینه میلانی در گروه کورش بعد از فیلم «بیست و یک روز بعد» ثبت شد.»

او افزود: «همچنین قرارداد فیلم «خالتور» آرش معیریان در گروه سینمایی قدس بعد از فیلم «ساعت 5 عصر » مهران مدیری به ثبت رسید و قرارداد فیلم «زرد» مصطفی تقی‌زاده نیز در همین گروه بعد از فیلم «خالتور» ثبت شد.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.