انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با تبریک انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران، گفت: امید است با تعیین آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی، نظام فرماندهی نیروهای مسلح کشور ترمیم، و وحدت و مقاومت ملی برای دفاع از تمامیت ارضی کشور تقویت و با مأیوس شدن دشمنان از تداوم جنگ، تأمین صلح عزتمندانه ممکن گردد.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

به گزارش جماران، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم 

تهاجم جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران و هدف قراردادن رهبری و فرماندهان ارشد بر این خطای محاسباتی استوار بود که در مدت کوتاهی شیرازه مدیریت کشور از هم خواهد پاشید. اما مقاومت جانانه نیروهای مسلح و حضور سلحشورانه مردم در صحنه، توطئه آنان را خنثی کرد و امید است با تعیین آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی، نظام فرماندهی نیروهای مسلح کشور ترمیم، و وحدت و مقاومت ملی برای دفاع از تمامیت ارضی کشور تقویت و با مأیوس شدن دشمنان از تداوم جنگ، تأمین صلح عزتمندانه ممکن گردد.

 انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها ضمن عرض تبریک مسئولیت خطیر به رهبری منتخب خبرگان، انتظار دارد پس از برون رفت کشور از شرایط بحرانی کنونی، اصلاح ساختارها، سیاست‌ها و رویکردها با سرعت در دستور کار حاکمیت قرار گیرد و با مشارکت جدی  و فراگیر همه اقشار مردم   و نهادهای  مدنی و احزاب، توسعه پایدار کشور توأم با صلح و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز در منطقه و جهان محقق گردد.

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها 

۱۸ اسفند ۱۴۰۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.