پزشکیان رییس جمهوری کشورمان در روز درختکاری 3 نهال کاشت.

به گزارش جماران؛ رئیس جمهور با اشاره به اهمیت درخت در حفظ محیط زیست گفت: امیدوارم مردم با مشارکت در امر مهم کاشت درخت به بهبود فضای سبز و محیط زیست کشور برای خودشان و فرزندانشان کمک کنند.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه همزمان با 15 اسفند روز درختکاری، ضمن کاشت 3 نهال در فضای دفتر ریاست جمهوری، اظهار داشت: باید تلاش کنیم محیط زندگی خود را حفظ و از تخریب آن جلوگیری کرده و فضای سبز را توسعه دهیم، آن وقت است که می‌توانیم هوای پاک تنفس کرده و محیط زیست سالمی داشته باشیم.

 

پزشکیان درخت کاشت (4)

 

رئیس جمهور با بیان اینکه با کاشت درخت می‌توانیم از تخریب و فرسایش خاک و ایجاد زمینه وقوع سیلاب‌ها جلوگیری‌کنیم، افزود: درختکاری وظیفه همه ماست و اگر هر ایرانی بتواند بسته به شرایط محیطی و کاری خود یک یا تعداد بیشتری درخت بکارد، می‌توانیم کشور را از وضعیتی که به طرف آن می‌رود، نجات دهیم.

 

پزشکیان درخت کاشت (2)

 

پزشکیان تصریح کرد: این کار کاملاً امکان‌پذیر است؛ ما امروز به شکل نمادین 3 درخت کاشتیم و اگر من در فضای باز بودم، حتماً تعداد بیشتری درخت می‌کاشتم. امیدوارم مردم با مشارکت در امر مهم کاشت درخت به بهبود فضای سبز و محیط زیست کشور برای خودشان و فرزندانشان کمک کنند تا اجازه ندهیم، وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.