به گزارش ایرنا جعفر ربیهاوی یکشنبه در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی منطقه غرب خوزستان در سالن اجتماعات فرمانداری آبادان با اشاره به کلرسنجی آب در مقایسه با شاخص کشوری گفت: کلرسنجی آب آبادان در نیمه نخست امسال با توجه به بالا رفتن شوری آب نسبت به شاخص های کشوری از مطلوبیت مناسبی برخوردار نبود.
وی وضعیت کلرسنجی آب شهرستان شادگان نسبت شهرهای آبادان و خرمشهر را مطلوب خواند و گفت: شوری آب شادگان در سال جاری کمتر از شهرهای آبادان و خرمشهر بوده است.
ربیهاوی مطلوبیت کلرسنجی خرمشهر نسبت به شاخص کشوری را 76 درصد بیان کرد.
وی در خصوص وضعیت مطلوبیت آب شهری در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان گفت: به رغم شرایط بحرانی و بالا بودن شوری آب شهری این مناطق از شاخص مطلوبی برخوردار است.
رئیس اداره آبفای آبادان نیز در این نشست گفت: در حال حاضر به دلیل بارش باران شوری آب رودخانه بهمنشیر آبادان به یکهزار و 200 میکروموس رسیده که خوب و پایدار است و پیش بینی می شود تابستان آینده مشکل شوری آب در این شهرستان نداشته باشیم.
علیرضا خلیلی نیا از استقرار چهار دستگاه آب شیرین کن در شهر آبادان خبر داد و گفت: یک دستگاه آب شیرین کن در تصفیه خانه طرح جامع با ظرفیت 12 هزار مترمکعب در روز، یک دستگاه در تصفیه خانه ایستگاه 11 با ظرفیت 14 هزار مترمکعب در روز، یک دستگاه آب شیرین کن در اروندکنار با سه هزار و 500 مترمکعب و یک دستگاه در چوئبده با ظرفیت 2 هزار و 500 مترمکعب در روز استقرار یافته و پیش بینی می شود یک چهارم آب شیرین مورد نیاز اهالی این مناطق از این دستگاه ها تامین شود.
وی همچنین در خصوص ورود فاضلاب به رودخانه گفت: ورود فاضلاب آبادان به رودخانه بهمنشیر از نهر چوسان از معضلات زیست محیطی این شهرستان بود که با پیگیری منطقه آزاد تامین اعتبار شده و تلمبه خانه های فاضلاب از بالا دست برداشت آب خارج شدند.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان نیز گفت: : دستگاههای متولی حوزه سلامت باید نظارت خود را براجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی افزایش دهند.
بیژن ربیعی ارتقای سطح سلامت شهروندان را لازم و ضروری خواند و گفت: با توجه به اینکه تردد مستمر اتباع بیگانه از مرزهای شهرهای آبادان و خرمشهر ، ورود کارون های راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس و مهمانان نوروزی را در روزهای آتی در پیش داریم لذا موظف به ارتقا و حفظ سلامت بهداشت مردم ، مهمانان نوروزی و اتباع خارجی هستیم.
ربیعی بر گسترش همکاری های بین بخشی و مشارکت مردم تاکید کرد و گفت: شورای سلامت به یک کارگروه نظارت و بازرسی برای اجرایی شدن مصوبات ، پیشرفت پروژه ها ، شناسایی نقاط ضعف و مشکلات نیاز دارد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری خرمشهر نیز با اشاره به اجرای طرح اتلاف سگ های ولگرد گفت: در شهرهایی که کلان شهر نیستند طرح عقیم سازی و زنده گیری سگ های ولگرد غیرقابل اجرا است.
عزیز ساعدی کمبود نقدینگی را از عوامل اجرایی نشدن طرح عقیم سازی و زنده گیری سگ های ولگرد بیان کرد و گفت: برای اجرای این طرح اعتبارات دولتی نیاز است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان در این نشست در خصوص طرح زنده گیری و عقیم سازی سگ های ولگرد گفت: طرح زنده گیری و عقیم سازی سگ های ولگرد یک برنامه بلند مدت از سوی وزارت بهداشت و درمان است و منطقه آزاد اروند در این رابطه اعلام آمادگی کرده است.
آرش یلالی با بیان اینکه باید راهکاری برای جلوگیری از افزایش جمعیت سگ های ولگرد در کوتاه مدت دیده شود، گفت: مدیریت جمعیت سگ های بدون صاحب طبق مصوبه وزارت کشور که سال 78 ابلاغ شده روش جمع آوری تعریف شده است.
یلالی افزایش جمعیت سگ های ولگرد را تهدید کننده خواند و گفت: این سگ ها در بروز بیماری هاری و انتقال بیماریهای دیگر همچون سالک می توانند نقش داشته باشند.
رئیس مرکز بهداشت شادگان از تملک 6 قطعه زمین در این شهر خبر داد و گفت: از 6 قطعه زمین اهدایی از سوی خیرین عملیات اجرایی 2 قطعه جهت احداث خانه بهداشت در حال اجرا است.
صالح بهمنی افزود: مرکز صالحیه 2، عبودی و خانه های بهداشت گداره و فیاضی به زودی در دهه مبارک فجر بهره برداری می شود.
وی با اشاره ساماندهی سگ های ولگرد در شادگان گفت: هزینه عقیم سازی هر قلاده سگ در شادگان حدود سه میلیون و 500 هزار ریال است و شهرداری توان مالی اجرای این طرح را ندارد.
7100/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.