جانشین رئیس پلیس راهور تهران، شرایط دودی‌کردن شیشه خودروها را تشریح کرد.

جی پلاس، حسن عابدی تصریح کرد: در قانون، میزان و معیار خاصی برای درصد دودی‌کردن شیشه‌های خودروها مشخص نشده است اما قانون صراحتا اعلام کرده است که اگر خودرویی شیشه‌هایش دودی شده است، مامور پلیس باید بتواند داخل خودرو را مشاهده کند.

وی افزود: براین اساس ماموری اگر نتواند داخل خودرویی را به علت دودی‌بودن شیشه‌ها مشاهده کند، می‌تواند اعمال قانون کند.

جانشین رئیس پلیس راهور تهران در مورد اینکه گفته می‌شود نرم استاندارد شیشه دودی از نظر پلیس 35 درصد است، تاکید کرد: به دلیل استفاده از وسایل مختلف دودی‌کردن نمی‌توان گفت که 35 درصد از نظر پلیس استاندارد است اما معمولا درصد کمتر از 30 مورد تایید پلیس است. به هر حال، شرط اصلی رویت داخل خودرو با وجود شیشه دودی است.

عابدی در مورد میزان جریمه متخلفان نیز گفت: براساس کد تخلف 2114، افرادی که اقدام به دودی‌کردن شیشه خودرو خود به میزان غیرقانونی کنند، 50 هزار تومان جریمه می‌شوند و ملزم به اصلاح شیشه خودرو هستند.

منبع: میزان

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.