این زمین‌لرزه که در سواحل جزیره میندانائو متمرکز بود، حدود ۵۰۰ نفر را زخمی کرد و بیشتر آوارگان از ترس امواج سونامی به پناهگاه‌های اضطراری پناه بردند.

به گزارش جماران به نقل از نیویورک پست، پس از وقوع زلزله ۷.۸ ریشتری که قوی‌ترین زمین‌لرزه نیم قرن اخیر این کشور بود و دست‌کم ۳۷ کشته و بیش از ۲۰ هزار آواره برجای گذاشت، نیروهای امدادی در جنوب فیلیپین به جستجو در ساختمان‌های ویران‌شده ادامه دادند.

دفتر دفاع مدنی فیلیپین اعلام کرد که تنها چهار نفر رسماً مفقود هستند، اما اذعان داشت که باید بسیاری از ساختمان‌های فروریخته برای یافتن بازماندگان یا قربانیان احتمالی جستجو شوند.

این زمین‌لرزه که در سواحل جزیره میندانائو متمرکز بود، حدود ۵۰۰ نفر را زخمی کرد و بیشتر آوارگان از ترس امواج سونامی به پناهگاه‌های اضطراری پناه بردند.

این زلزله در شهر ژنرال سانتوس ۱۳ کشته برجای گذاشت، در حالی که ۱۸ نفر دیگر در استان سارانگانی که بیشتر آنها در رانش زمین جان باختند، به علاوه تلفات دیگری در دو استان و جزیره بالوت که کشته شدند.

حدود دو هزار خانه و ۱۱۷ ساختمان دولتی آسیب دیدند و فرودگاه ژنرال سانتوس بسته ماند و ۶۳ پرواز داخلی به استثنای پروازهای بشردوستانه لغو شد.

رافائلیتو آلخاندرو، مسئول دفاع مدنی، گفت که حدود ۶ هزار ساختمان مدرسه باید قبل از از سرگیری تحصیل بررسی شوند و هشدار داد که ساختمان‌های ترک‌خورده ممکن است در اثر پس‌لرزه‌ها فرو بریزند.

تِریسیتو باکولکول، مدیر موسسه آتشفشان‌شناسی و زلزله‌شناسی فیلیپین، توضیح داد که این زمین‌لرزه ناشی از حرکت در گودال کوتاباتو بوده است و اشاره کرد که زلزله مشابهی در سال ۱۹۷۶ باعث کشته شدن ۸ هزار نفر شد.

 فردیناند مارکوس جونیور رئیس‌جمهور فیلیپین به مقامات دفاعی دستور داد تا بر جستجو و نجات، توزیع کمک‌ها و ارزیابی خسارات زیرساختی نظارت کنند و ایالات متحده نیز آمادگی خود را برای حمایت از تلاش‌های فیلیپین اعلام کرد.

شایان ذکر است که فیلیپین در «حلقه آتش» اقیانوس آرام قرار دارد که آن را به طور مکرر در معرض زلزله‌ها و آتشفشان‌ها، علاوه بر حدود ۲۰ طوفان در سال، قرار می‌دهد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی زلزله فیلیپین

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.