روز شنبه، پایتخت آمریکا، جایی که نیروهای گارد ملی از زمان اعلام وضعیت "اضطراری برای مبارزه با جنایت" توسط ترامپ در ماه اوت در آن مستقر شده اند، شاهد یک راهپیمایی اعتراضی بزرگ بود که در آن معترضان خواستار پایان دادن به "اشغال" شدند.

به گزارش جماران، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تهدید کرد  برای مبارزه با جنایات  در شهر شیکاگو مداخله نظامی خواهد کرد، در حالی که صدها نفر در این شهر علیه تصمیم به استقرار نیروهای گارد ملی و مقامات اجرای قوانین مهاجرت در شهر تظاهرات کردند.

ترامپ در پلتفرم خود تروث سوشیال نوشت: "شیکاگو در شرف این است که بفهمد چرا وزارت دفاع را وزارت جنگ نامیده است"، و این پس از امضای دستور اجرایی در روز جمعه برای تغییر نام وزارت دفاع به "وزارت جنگ" بود، با این استدلال که این "پیام پیروزی" به جهان می فرستد.

 

خشم در ایلینوی

طرح ترامپ برای اعزام نیروهای گارد ملی و کارکنان مهاجرت به شیکاگو که توسط دموکرات ها اداره می شود، پس از استقرار نیروهای گارد ملی در واشنگتن دی سی در ماه گذشته، نگرانی بسیاری از ساکنان لاتین تبار را برانگیخت.

تصمیمات ترامپ در مورد قوانین مهاجرت با مخالفت گسترده ای روبرو شده است و برخی از رهبران ایالت ها را بر آن داشته است تا عزم خود را برای شکایت از ترامپ اعلام کنند و فرماندار ایالت ایلینوی که شهر شیکاگو در محدوده آن قرار دارد، خشم خود را از پست ترامپ ابراز کرد.

جی بی پریتزکر، فرماندار، در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: "رئیس جمهور ایالات متحده تهدید می کند که وارد جنگ با یک شهر آمریکایی می شود، این یک شوخی نیست، این یک وضعیت عادی نیست" و ادامه داد: "ایلینوی تسلیم ارعاب کسی که مشتاق دیکتاتور بودن است، نخواهد شد."

 

نمایش قدرت

ترامپ پیش از این هزاران نیروی گارد ملی و تفنگداران دریایی را در ماه ژوئن گذشته در لس آنجلس مستقر کرده بود، با هدف کمک به پلیس در مبارزه با اعتراضات و ناآرامی هایی که ناشی از کمپین او علیه مهاجرت غیرقانونی بود.

او همچنین دستور داد گارد ملی در ماه اوت گذشته در واشنگتن مستقر شوند، اقدامی که به گفته او امنیت شهر را تقویت کرد.

شکایاتی علیه این دو اقدام مطرح شد که اعتراضاتی را نیز برانگیخت، در حالی که مخالفان، استقرار نیروهای نظامی در شهرهای آمریکایی را نمایشی از قدرت توصیف کردند.

رئیس جمهور جمهوری خواه بارها تهدید کرده است که هزاران سرباز آمریکایی را در پایگاه های دموکرات ها مانند شیکاگو و بالتیمور مستقر می کند، دو شهری که به گفته او از نرخ بالای جرم و جنایت در سایه حضور تعداد زیادی از مهاجران غیرقانونی رنج می برند.

روز شنبه، پایتخت آمریکا، جایی که نیروهای گارد ملی از زمان اعلام وضعیت "اضطراری برای مبارزه با جنایت" توسط ترامپ در ماه اوت در آن مستقر شده اند، شاهد یک راهپیمایی اعتراضی بزرگ بود که در آن معترضان خواستار پایان دادن به "اشغال" شدند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.