اسرائیل ۹ سامانه دفاع هوایی دارد، نه ۴ سامانه (گنبد آهنین، فلاخن داوود، حیتس و تاد)، و ۵ سامانه دیگر فعال و استفاده نشده و به صورت میدانی آزمایش نشده‌اند،

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، سرتیپ فایز الدویری، کارشناس نظامی و استراتژیک، گفت که گروه انصارالله (حوثی‌ها) موفق شدند سامانه‌های دفاع هوایی اسرائیل را که به گفته وی ۹ سامانه است، نه ۴ سامانه، بشکافند. وی تاکید کرد که هدف، استراتژیک و فرودگاه بن گوریون بوده است.

شبکه ۱۲ اسرائیل تایید کرد که موشک یمنی از ۴ لایه دفاع هوایی عبور کرده و در قلب فرودگاه بن گوریون سقوط کرده است و اشاره کرد که کلاهک جنگی این موشک «بسیار بزرگ بود و باعث موجی از انفجارهای مهیب شد.»

روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از امدادگران اسرائیلی اعلام کرد که تعداد مجروحان ناشی از سقوط موشک یمنی در فرودگاه بن گوریون به ۸ نفر افزایش یافته است.

یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، اعلام کرد که آنها «عملیات نظامی را با هدف قرار دادن فرودگاه بن گوریون در منطقه یافای اشغالی» انجام داده‌اند و به شرکت‌های هواپیمایی جهانی هشدار داد که به فرودگاه بن گوریون نروند زیرا ناامن است.

سرتیپ الدویری توضیح داد که نفوذ به ۴ سامانه دفاع هوایی اسرائیل، برای حوثی‌ها دستاورد محسوب می‌شود، به ویژه اینکه موشک به یکی از مهم‌ترین اهداف حیاتی در اسرائیل، یعنی فرودگاه بن گوریون اصابت کرد و گفت که این دومین موشکی است که حوثی‌ها شلیک می‌کنند و به قلب اسرائیل می‌رسد.

وی اشاره کرد که اسرائیل ۹ سامانه دفاع هوایی دارد، نه ۴ سامانه (گنبد آهنین، فلاخن داوود، حیتس و تاد)، و ۵ سامانه دیگر فعال و استفاده نشده و به صورت میدانی آزمایش نشده‌اند، اما به کار گرفته می‌شوند. سرتیپ الدویری خاطرنشان کرد که این سامانه‌های اسرائیلی در مقابله با موشک حوثی‌ها شکست خوردند.

وی احتمال داد که موشکی که فرودگاه بن گوریون را هدف قرار داده است، موشک «فلسطین۲» باشد که برد آن ۲۱۵۰ کیلومتر، سرعت آن ۱۶ ماخ (۱۶ برابر سرعت صوت) است، با سوخت جامد کار می‌کند و قابلیت مانور، فریب و عبور از پدافند هوایی را دارد.

انتخاب اهداف

از سوی دیگر، سرتیپ الدویری گفت که حوثی‌ها مشتاق به انتخاب اهداف حیاتی و دردناک اسرائیل یا اهدافی هستند که مراکز ثقل اقتصادی، سیاسی و نظامی به شمار می‌روند، تا در سطح اسرائیل باعث ایجاد اختلال و سردرگمی شوند، همانطور که امروز اتفاق افتاد و به محض به صدا درآمدن آژیرهای خطر، میلیون‌ها اسرائیلی به پناهگاه‌ها هجوم بردند.

الدویری در مورد واکنش به موشک حوثی‌ها امروز، پیش بینی کرد که واکنش دوگانه و نه همزمان از سوی فرماندهی مرکزی آمریکا از طریق ناوهای هواپیمابر وجود خواهد داشت و ممکن است نیروهای بریتانیایی در آن مشارکت داشته باشند، و اسرائیل نیز پاسخ خواهد داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.