یک گلوله توپ جنگی هنگام پرس در یکی از واحدهای ضایعاتی نسیم‌شهر منفجر شد. فرماندار بهارستان با اعلام این خبر گفت: ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه برخورد کرد، اما خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

به گزارش جماران، فرماندار بهارستان از انفجار یک گلوله توپ جنگی در بازار ضایعات نسیم‌شهر خبر داد و گفت: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد این گلوله همراه با ضایعات فلزی از یکی از مناطق جنگی خریداری شده و هنگام پرس در یکی از واحدهای ضایعاتی منفجر شده است.

عبدالحمید شرفی افزود: بر اثر این انفجار، ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه برخورد کرد، اما خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

آقای شرفی با اشاره به اینکه اوضاع تحت کنترل است گفت: اقدامات و بررسی‌های بیشتر در حال انجام است.

وی با هشدار درباره خطر وجود مهمات عمل‌نکرده در میان ضایعات فلزی، از فعالان این حوزه خواست هنگام خرید و تفکیک ضایعات، دقت و اقدامات ایمنی بیشتری داشته باشند.

 

نسیم شهر

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.