امیر «محمد اکرمی‌نیا» سخنگوی ارتش گفت: به این نتیجه رسیدیم که باید سرعت و برد این موشک‌ها را افزایش دهیم؛ زیرا دشمن امروز در فاصله دورتری از سواحل ما، تا فاصله هزار کیلومتری، قرار دارد و ان‌شاءالله این موشک‌ها را نیز ارتقا خواهیم داد.

امیر «اکرمی‌نیا» از سرعت و برد موشک‌های موجود در سازمان رزم ارتش خبر داد و گفت: علت این است که دشمن امروز در فاصله دورتری از سواحل ما، تا فاصله هزار کیلومتری، قرار دارد و این موشک‌ها را نیز ارتقا خواهیم داد.

به گزارش جماران، امیر «محمد اکرمی‌نیا» سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی، با اشاره به درس‌آموخته‌های جنگ تحمیلی رمضان (۴۰ روزه) اظهار داشت: در این جنگ به این نتیجه رسیدیم که حتماً باید برد موشک‌های خود را ارتقا دهیم و اکنون در این مسیر حرکت کرده‌ایم.

 

امیر محمد اکرمی نیا

 

امیر اکرمی‌نیا افزود: در زمینه سرعت موشک‌ها و کیفیت نقطه‌زنی آن‌ها، اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و نسل‌های آینده موشک‌های ما که وارد سازمان رزم می‌شوند، از این توانمندی‌ها بیشتر برخوردار خواهند بود.

سخنگوی ارتش با اشاره به عملکرد موشک‌های به‌کارگرفته‌شده در جنگ گفت: موشک‌هایی که در طول جنگ استفاده کردیم، به‌ویژه موشک‌های نیروی زمینی در هدف‌قراردادن پایگاه‌های دشمن در کویت و موشک‌های کروز دریایی نیروی دریایی در هدف‌قراردادن شناور‌های دشمن، بسیار خوب و اثربخش بودند.

وی ادامه داد: با این حال، به این نتیجه رسیدیم که باید سرعت و برد این موشک‌ها را افزایش دهیم؛ زیرا دشمن امروز در فاصله دورتری از سواحل ما، تا فاصله هزار کیلومتری، قرار دارد و ان‌شاءالله این موشک‌ها را نیز ارتقا خواهیم داد.

امیر اکرمی‌نیا در پاسخ به این پرسش که آیا این ارتقا شامل همه موشک‌های ارتش می‌شود، تأکید کرد: بله، این موضوع همه موشک‌های ما را شامل می‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.