«تاکر کارلسون»، خبرنگار و تحلیلگر سیاسی مشهور آمریکایی، با انتشار اظهاراتی تند و قاطع درباره وقایع غزه و ادامه جنایات نسل کشی علیه آنها از سوی رژیم صهیونیستی، هشدار داد که کسانی که از نسل‌کشی در این منطقه حمایت کرده یا در آن مشارکت داشته‌اند، در آینده‌ای نه چندان دور با همان دیدگاهی که به همدستان نازی‌ها نگاه می‌شود، مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.

تاکر کارلسون فعال مشهور سیاسی غربی تاکید کرد: حامیان نسل‌کشی در غزه، روزی همدستان نازی‌ها تلقی خواهند شد.

به گزارش جماران، «تاکر کارلسون»، خبرنگار و تحلیلگر سیاسی مشهور آمریکایی، با انتشار اظهاراتی تند و قاطع درباره وقایع غزه و ادامه جنایات نسل کشی علیه آنها از سوی رژیم صهیونیستی، هشدار داد که کسانی که از نسل‌کشی در این منطقه حمایت کرده یا در آن مشارکت داشته‌اند، در آینده‌ای نه چندان دور با همان دیدگاهی که به همدستان نازی‌ها نگاه می‌شود، مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.

کارلسون در این اظهارات خود که بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها داشته است، گفت: «غزه همه چیز را تغییر می‌دهد. هر کسی که از این نسل‌کشی دفاع کرده، یا در آن مشارکت داشته، با علم و آگاهی کامل به آن پول پرداخت کرده، برایش بهانه‌ تراشی کرده و به مخالفان آن حمله کرده است، روزی به عنوان همدستان نازیسم، یعنی شرکای جرم، با او رفتار خواهد شد».

وی افزود: «دفاع از نسل‌کشی در غزه، فارغ از هر آنچه می‌گویند، هیچ تفاوتی با حمایت از نازیسم ندارد و ما در آمریکا این فاجعه را ممکن ساختیم».

این فعال سیاسی پیش از این نیز بارها به انتقاد از سیاست‌های دولت تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال جنگ غزه پرداخته بود و همواره دیدگاه‌ های جنجالی خود را مطرح کرده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.