با ورود اوکراین به کارزار نظامی آمریکایی-صهیونی علیه ایران، باید کاردار این کشور اخراج شود.
به گزارش جماران، چند روز پیش دولت وابسته اوکراین در اقدامی مجرمانه به یک شناور تجاری ایرانی در دریای خزر حمله کرد و بدین وسیله عملاً وارد کارزار نظامی آمریکایی-صهیونی علیه ایران شد.
البته این اولین اقدام اوکراین در این زمینه نیست؛ اوکراینیها در تمام جنگ 40 روزه، به عنوان دستیار در کنار آمریکاییها و اسرائیلیها حضور داشتند و بویژه در موضوعات مربوط به پدافند و پهپاد به دولت تروریستی آمریکا کمک میکردند.
با این حال، این نخستین اقدام مستقیم اوکراینیها علیه ایران است. ایران بارها تاکید کرده است که هر رژیمی به آمریکاییها و اسرائیلیها در جنگ علیه ایران کمک کند، حتماً هزینه گزافی خواهد پرداخت؛ چه انگلیس خبیث باشد و چه اوکراین آویزان به ترامپ.
اگرچه، کاردار موقت اوکراین در تهران چندی پیش احضار شد و تذکرات لازم به او داده شد، امّا با عنایت به رویکرد خصمانه آشکار اوکراینیها، به نظر میرسد که باید این کاردار موقت اخراج و عملاً سفارت اوکراین بسته شود.
همچنین ضروری است که اوکراین در زمان مناسب -که دور نیست- ضربهی مناسبی بابت این تهوّر احمقانه خود دریافت کند تا بیش از پیش متوجه شود که این جنگ، محل حضور و نزاع نوچهها نیست و اگر نوچهای از ترامپ و نتانیاهو ورود کند، پیش و حتی بیش از آنها خسارت میبیند.