سناتور دموکرات گفت که جنگافروزی آمریکا، باعث تقویت قدرت ایران شده است.
به گزارش گروه جماران، به نقل از تسنیم، اندی کیم، سناتور دموکرات آمریکایی در پیامی در شبکه ایکس نوشته که جنگافروزی علیه ایران باعث تقویت قدرت ایران و قرار گرفتن آمریکا در موقعیتی بدتر نسبت به گذشته شده است.
او نوشت: «ترامپ ما را وارد یک جنگ بیپروایِ انتخابی با ایران کرد، تنها برای اینکه ما را در موقعیتی بدتر از قبل قرار دهد.»
وی اضافه کرد: «این جنگ جان 13 آمریکایی را گرفت، ذخایر مهمات ما را به آتش کشید، توجه ما را از اولویت اصلیمان یعنی منطقه هند و اقیانوس آرام منحرف کرد و هزینه نزدیک به 60 میلیارد دلاریِ ناشی از قیمتهای سرسامآور بنزین را بر دوش آمریکاییها گذاشت.»
کیم با انتقاد از مفاد یادداشت تفاهم منتشرشده بین ایران و آمریکا تصریح کرده است: «توافقِ ترامپ برای پایان دادن به این جنگ، ایران را در منطقه قدرتمندتر میکند و جیبهایش را پر پول میسازد، در حالی که پرسشهای اساسیِ بسیاری درباره برنامه هستهای این کشور و احتمال تداوم کنترل ایران بر تردد در تنگه هرمز بیپاسخ مانده است.»