ترامپ در گفت و گو با انبیسی نیوز مدعی شد: اگر با ایران به توافقی برای پایان جنگ برسیم، با آنها برای بازیابی و نابودی اورانیوم با درصد غنای بالا اقدام میکنیم. اگر به توافق نرسیم، به تضعیف ارتش ایران ادامه خواهیم داد تا نیروهایمان بتوانند اورانیوم ایران را با امنیت خارج کنند.
به گزارش جماران، دونالد ترامپ در گفت و گو با انبیسی نیوز مدعی شد: ما و ایران به امضای توافق بسیار نزدیک هستیم
من درخواست نکردهام که لبنان بخشی از توافق کوتاه مدت با ایران باشد.
اگر با ایران به توافقی برای پایان جنگ برسیم، با آنها برای بازیابی و نابودی اورانیوم با درصد غنای بالا اقدام میکنیم.
اگر به توافق نرسیم، به تضعیف ارتش ایران ادامه خواهیم داد تا نیروهایمان بتوانند اورانیوم ایران را با امنیت خارج کنند.
تحت هر توافقی، داراییهای ایران یا هرگونه تحریمها پیشاپیش برداشته نخواهد شد.
اگر ایران خوب رفتار کند و کارهای خوبی انجام دهد، پس از آن در این باره صحبت خواهیم کرد.
ما و ایران به امضای توافق بسیار نزدیک هستیم، اما من تهران را تحت فشار قرار میدهم تا از جاهطلبیهای هستهای خود دست بردارد.
ایران اذعان کرده است که سلاح هستهای نخواهد داشت و ما بندی را در این توافق گنجاندیم که این موضوع را تصریح میکرد و همه از استثنای من راضی بودند.
میخواستم یک بند اضافی اضافه کنم تا مطمئن شوم ایران نمیتواند هیچ توافقی را دور بزند.