گزارشی مبنی بر غرق شدن ۲ نفر به سازمان آتش‌نشانی مهاباد اعلام شد و بلافاصله تیم امداد و نجات این سازمان به محل وقوع حادثه اعزام شد. در این حادثه، یک جوان ۱۸ ساله و یک نفر ۳۷ ساله دچار غرق‌شدگی شدند.

به گزارش جماران، معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری مهاباد گفت: ۲ نفر در مخزن سد مهاباد دچار غرق‌شدگی شدند و جست‌وجو برای یافتن جنازه آنان همچنان ادامه دارد.

سردار فداکار بامداد روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: گزارشی مبنی بر غرق شدن ۲ نفر به سازمان آتش‌نشانی مهاباد اعلام شد و بلافاصله تیم امداد و نجات این سازمان به محل وقوع حادثه اعزام شد.

وی افزود: در این حادثه، یک جوان ۱۸ ساله و یک نفر ۳۷ ساله دچار غرق‌شدگی شدند.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری مهاباد اضافه کرد: به گفته شاهدان، یکی از افراد که دچار غرق‌شدگی شده بود، نفر دیگر نیز برای نجات جان وی به آب زده و متاسفانه هر ۲ نفر غرق شدند.

فداکار گفت: با وجود تاریکی شب، عملیات جست‌وجو با تلاش غواصان ادامه دارد و تلاش می‌شود جنازه‌ها در آب پیدا شوند.

طبق گزارش ایرنا، سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است و علاوه بر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار می‌دهد.

این سد که در ضلع غربی مهاباد احداث شده، تنها یک کیلومتر با شهر فاصله دارد و به همین دلیل نزدیک‌ترین سد به مناطق مسکونی در جهان به شمار می‌آید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.