رسانه‌های اسرائیلی عنوان داشتند: آنچه برای ترامپ مهم است، خروج از باتلاقی است که نتانیاهو او را به دلایل شخصی در آن گرفتار کرده است.

به گزارش جماران؛ روزنامه عبری هاآرتص با بیان اینکه دونالد ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند، نوشت: آمریکا و اسرائیل پس از مشارکت عربستان در نشست وزرای خارجه ترکیه، مصر و پاکستان در اسلام‌آباد، ناامید شدند.

 روزنامه عبری معاریو نوشت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌داند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به پایان نزدیک می‌شود.

معاریو گزارش داد: اسرائیل بر ترامپ برای اجرای عملیات زمینی کوتاه و شدید علیه ایران، پیش از ورود به مذاکرات، إعمال فشار می‌کند.

این روزنامه عبری تصریح کرد: مقامات اسرائیلی اظهارات متناقض ترامپ مبنی بر پایان دادن به جنگ یا تشدید آن را نشان‌دهنده تردید وی در مورد نحوه پیشبرد امور می‌دانند.

شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داد: ترامپ به دنبال پایان دادن به دور کنونی درگیری با ایران بدون تحقیر است، اما تهران رد می‌کند.

رسانه‌های اسرائیلی عنوان داشتند: آنچه برای ترامپ مهم است، خروج از باتلاقی است که نتانیاهو او را به دلایل شخصی در آن گرفتار کرده است.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند: هیچ تسلیمی از سوی ایران وجود ندارد و اسرائیل خود را برای احتمال پایان دادن به جنگ با اعلام "پیروزی" نمایشی به سبک ترامپی آماده می‌کند.

همزمان، روزنامه عبری "هاآرتص" نوشت: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند.

هاآرتص تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل پس از مشارکت عربستان در نشست وزرای خارجه ترکیه، مصر و پاکستان در اسلام‌آباد، ناامید شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.