علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش درخصوص آمار اعلام شده درخصوص تعداد فرهنگیان جان باخته در وقایع اخیر کشور اظهار کرد: آمار قربانیان فرهنگیان در وقایع اخیر که شهید نیز اعلام شده‌اند به تعداد انگشتان یک دست نمی‌رسد.

به گزارش جماران؛  وزیر آموزش و پرورش گفت: آمار قربانیان فرهنگیان در وقایع اخیر که شهید نیز اعلام شده‌اند به تعداد انگشتان یک دست نمی‌رسد.

علیرضا کاظمی امروز ۱۹ بهمن در سفر به چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص آمار اعلام شده درخصوص تعداد فرهنگیان جان باخته در وقایع اخیر کشور اظهار کرد: آمار قربانیان فرهنگیان در وقایع اخیر که شهید نیز اعلام شده‌اند به تعداد انگشتان یک دست نمی‌رسد. 

وی افزود: حسین باقری، محمدمهدی فدایی و مشهدی کاظمی جزو شهدای حوادث اخیر هستند و رسانه‌های معاند آمار و اطلاعات غلط را بازنشر می‌دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.