فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند، گفت: خانواده ها از فرزندان و عزیزان خود مراقبت نمایند تا دچار تبلیغات و سوء استفاده دشمنان خارجی قرار نگیرند؛ امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و هرکس به هر طریقی بخواهد آن را خدشه‌دار کند با برخورد قاطع و قانونی پلیس روبه رو خواهد شد.

 به گزارش جماران؛ فرمانده انتظامی شیراز از دستگیری ۱۲ نفر از عاملان حمله به مصلای نماز جمعه بخش "داریون " این شهرستان خبر داد.

 سرهنگ اسماعیل زراعتیان یکشنبه در این باره گفت: در شامگاه ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه و طی حمله تعدادی اغتشاشگر و فریب خورده جریان ضد انقلاب به مصلای نماز جمعه بخش داریون شیراز و به آتش کشیدن آن مکان مقدس، بلافاصله بررسی و پیگیری موضوع در دستورکار ماموران انتظامی شهرستان شیراز قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پاسگاه "دودج" با انجام اقدامات پلیسی موفق شدند ۱۲ نفر را در این رابطه شناسایی و با هماهنگی قضایی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

زراعتیان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند، گفت: خانواده ها از فرزندان و عزیزان خود مراقبت نمایند تا دچار تبلیغات و سوء استفاده دشمنان خارجی قرار نگیرند؛ امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و هرکس به هر طریقی بخواهد آن را خدشه‌دار کند با برخورد قاطع و قانونی پلیس روبه رو خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.