پاسخی به مطلب یک نماینده مجلس درباره پرونده پیچیده نگین غرب؛ از ۱۵ هزار و ۸۵۰ نفر شاکی حدود ۱۵ هزار نفر تعیین تکلیف شده‌اند.

به گزارش جماران؛ رسانه رسمی قوه قضاییه نوشت: امیر حسین ثابتی، نماینده مجلس با انتشار پستی خطاب به معاون اول قوه قضاییه اظهاراتی درباره پرونده کثیرالشاکی ‎نگین غرب مطرح کرده است. 

ورود نمایندگان مجلس به مشکلات واقعی مردم و پیگیری مسائل با احترام به اصل استقلال قوه قضاییه و عدم مداخله در امور قضایی و به‌دور از انگیزه‌های سیاسی کاری و جناحی، امری پسندیده و در راستای وظایف حقیقی نمایندگان قابل تقدیر است. 

مرکز رسانه قوه قضاییه: پرونده مربوط به نگین غرب در سال ۱۳۸۱ تشکیل شده و در سال ۱۳۸۹ حکم آن صادر شده است.

 یکی از محکومیت‌های این پرونده ضبط اموال کلاهبردارانی بوده که در این پرونده نقش داشتند.

 ضبط اموال با وجود ۱۵ هزار و ۸۵۰ نفر شاکی کار ساده و آسانی نبود، اما دستگاه قضا برای حفظ حقوق شهروندان و استیفای حقوق بیت‌المال، از همان بدو تشکیل پرونده قاطعانه، جدی و بدون اغماض رسیدگی به این پرونده مهم را در دستورکار قرار داد. 

 نکته مهم این‌که دادگستری استان تهران در راستای حل مشکلات این پرونده در پنج ماه گذشته بیش از ۱۰ جلسه برگزار کرده است.

 تجمعات رخ داده که امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس به آن اشاره کرده، توسط مالباختگان پرونده برگزار نشده و افرادی که اقدام به تجمع کرده‌اند، معترضان شرکت‌های تعاونی هستند که اراضی را از محکوم علیه و یا افراد دیگری خریدارای و اقدام به تاسیس تعاونی کرده‌اند و در این فرآیند اعضای تعاونی به مشکل برخورده‌اند.

 در این پرونده از ۱۵ هزار و ۸۵۰ نفری که شاکی بودند، تکلیف حدود ۱۵ هزار نفر مشخص شده و فقط پرونده ۸۵۰ نفر برای تعیین تکلیف در حال رسیدگی است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.