ماسک بار دیگر تأکید کرد که گسترش هوش مصنوعی و رباتیک می‌تواند کار کردن را اختیاری کند، زیرا بهره‌وری بسیار بالا خواهد رفت و کالاها و خدمات به‌طور گسترده در دسترس قرار می‌گیرند.

به گزارش جماران؛ به نقل از دیجیاتو، ایلان ماسک در مصاحبه‌ای با Nikhil Kamath اعلام کرد که افزایش بهره‌وری ناشی از هوش مصنوعی و رباتیک تنها راه‌حل بحران بدهی آمریکا است. او اشاره کرد بدهی ایالات متحده بیش از ۳۸ تریلیون دلار شده و پرداخت بهره آن از بودجه نظامی کشور فراتر رفته است. ماسک معتقد است استفاده گسترده از این فناوری‌ها می‌تواند تولید کالاها و خدمات را افزایش دهد و تورم را کاهش دهد. همچنین پیش‌بینی کرد که در کمتر از سه سال تولید از نرخ تورم پیشی خواهد گرفت.  

 ماسک بار دیگر تأکید کرد که گسترش هوش مصنوعی و رباتیک می‌تواند کار کردن را اختیاری کند، زیرا بهره‌وری بسیار بالا خواهد رفت و کالاها و خدمات به‌طور گسترده در دسترس قرار می‌گیرند.

ماسک سناریویی ترسیم کرد که در آن هیچ‌کس برای تأمین نیازهای پایه مجبور به کار نخواهد بود. این دیدگاه در شرایطی مطرح می‌شود که بسیاری از شرکت‌ها کارکنان خود را اخراج کرده و جایگزین آنها با اتوماسیون و هوش مصنوعی می‌کنند. با این حال، هنوز مشخص نیست این فناوری‌ها واقعاً بحران بدهی را حل کنند یا منجر به بیکاری گسترده شوند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.