آیت الله العظمی جوادی آملی، به دو وظیفه اصلی مسئولان اشاره و اظهار داشت: اولین وظیفه مسئولین خدمت‌رسانی به مردم است، اینکه سرمایه های کشور در نظر گرفته شده، اولویت ها نیز بررسی شود و سپس اقدامات لازم انجام شود، دومین وظیفه، توجه به این نکته هست که ما علاوه بر سرمایه های خدادادی کشور، سرمایه‌ دیگری نیز داریم که سرمایه اصلی کشور هست و آن وحدت ملی است، اگر اتحاد نباشد، دیگر سرمایه‌ها نیز از بین خواهند رفت.

به گزارش جماران؛ اعضای شورای اسلامی شهر قم صبح امروز با حضور در بیت آیت‌الله‌ العظمی جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

 آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار، به دو وظیفه اصلی مسئولان اشاره و اظهار داشت: اولین وظیفه مسئولین خدمت‌رسانی به مردم است، اینکه سرمایه های کشور در نظر گرفته شده، اولویت ها نیز بررسی شود و سپس اقدامات لازم انجام شود، دومین وظیفه، توجه به این نکته هست که ما علاوه بر سرمایه های خدادادی کشور، سرمایه‌ دیگری نیز داریم که سرمایه اصلی کشور هست و آن وحدت ملی است، اگر اتحاد نباشد، دیگر سرمایه‌ها نیز از بین خواهند رفت.

 وحدت، گذشت، ادب، بزرگواری، دوستی، تعامل و همکاری از جمله مهم‌ترین سرمایه‌های ملی هستند، هیچ کاری بدون اتحاد به سرانجام نمی‌رسد. دعوت به وحدت یک موعظه و نصیحت صرف نیست.

در برابر دشمن خارجی باید محکم ایستاد و پاسخ قاطع داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.