محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی گفت: در تحقیقات اولیه مشخص شد که متهمان با انگیزه سرقت مرتکب قتل شدهاند.
به گزارش جماران؛ به نقل از میزان، محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی گفت: متهمان در یک اقدام قضایی و فنی دستگیر شدند و در تحقیقات اولیه به سرقت و قتل امیرمحمد خالقی اعتراف کردند.
در تحقیقات اولیه مشخص شد که متهمان با انگیزه سرقت مرتکب قتل شدهاند.
متهم اصلی که اقدام به قتل و سرقت کرد (ترکنشین موتورسیکلت) با هویت احمد و راکب موتور سیکلت با هویت امیر است.
تحقیقات در حال انجام است و جزئیات بیشتر اطلاعرسانی خواهد شد.
متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران: روز جمعه متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است/ دو سه ضربه به مقتول زدم
صبح امروز قاضی شهریاری از بازداشت متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران خبر داد.
بلافاصله پس از دستگیری متهمان این اقدام که منجر به قتل امیرمحمد خالقی شد محمد شهریاری با حضور در محل نگهداری دو متهم تحقیقات از این افراد را شروع کرد.
در تحقیقات اولیه هر دو متهم ضمن اعتراف صریح به سرقت منجر به قتل از دانشجوی دانشگاه تهران جزییات صحنه را تشریح کردند.
متهم به قتل امیرمحمد خالقی در جلسه بازپرسی اولیه گفت: در منطقهای خلوت فرد را شناسایی کردیم و برای سرقت از او اقدام کردیم. پس از گرفتن گوشی و کیف مقتول دو سه ضربه با او زدم و بلافاصله سوار موتور شدم و رفتیم.
او عنوان میکند روز جمعه متوجه شدم که چنین اتفاقی را رقم زدهام.
هر دو فرد اوایل بامداد امروز توسط حفاظت اطلاعات فراجا بازداشت شدند.