جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۹۷درصد اعتبار ۱۳۰۰میلیارد تومانی سفررییس جمهور به گیلان جذب شده است

کد خبر: ۶۸۷۴۸۲
97درصد اعتبار 1300میلیارد تومانی سفررییس جمهور به گیلان جذب شده  است
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، محمد باقر نوبخت در این جلسه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری اظهار کرد :ره اورد دولت یازدهم برای گیلان سفر رییس جمهور بود که در آن سفر 1300میلیارد تومان برای طرح های زیر بنایی مشکل دار استان اختصاص یافت.
وی خاطرنشان کرد : می شد این اعتبار را به هزاران پروژه کم اهمیت اختصاص داد ولی ترجیح داده شد چند پروژه مهم اجرا شو د.
نوبخت افزود : با عبور تونل از بیش از سه کیلومتر از کوههای البرز و رفع مشکلاتی که در حفاری کوه برای ایجاد تونل انجام شد تا ماه های اینده شاهد شنیدن سوت قطار خواهیم بود.
سخنگوی دولت در خصوص طرح احیای دورودخانه گوهر رود و زرجوب رشت تصریح کرد : طرح احیای این دو رودخانه از یک سال و نیم پیش آغاز شده و دولت 50 میلیارد تومان برای این طرح تصویب کرد که 15 میلیارد تومان آن جذب شد .
نوبخت اذعان داشت : چند مشکل اساسی در باره این دورودخانه وجود دارد اول مشکل شیرابه پسماندهای انباشته شده در سراوان و دیگری فاضلاب شهر که به این رودخانه ریخته می شود که باید با تکمیل سیستم فاضلاب شهر و فاضلابهای مسمومی که از بیمارستانها وارد می شود اصلاح شود.
سخنگوی دولت اظهار کرد : این 15 میلیارد تومان بین اب منطقه ای و اب و فاضلاب و محیط زیست و شهرداری تقسیم شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ،معاون اول رییس جمهوری به منظور انجام سفری 2 روزه، عصر چهارشنبه به گیلان آمد و پیش از حضور در منطقه آزاد انزلی، از روند ساخت و تکمیل راه آهن رشت - قزوین در محدوده رودبار و منجیل بازدید کرد.
افتتاح یک پروژه در شهرستان صومعه سرا و حضور در جلسه شورای اداری گیلان با محوریت اقتصاد مقاومتی از برنامه های روز دوم سفر اسحاق جهانگیری در استان اعلام شده است.
خبرنگار: رضا اکبری ** انتشار دهنده : بابایی
7471 /6030
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما