جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

همایش پیاده‌روی رزمی‌کاران آستارا برگزار شد

کد خبر: ۱۲۷۶۲۸۴
همایش پیاده‌روی رزمی‌کاران آستارا برگزار شد

رئیس اداره ورزش و جوانان آستارا روز جمعه در آئین اختتامیه این همایش در باغ ملی آستارا گفت: مسابقات بین المللی کاراته به میزبانی آستارا در اواخر آبان ماه برگزار خواهد شد و این شهرستان در رشته های رزمی در چند سال اخیر درخشیده است.

وحید خاصی پور افزود: بخش زیادی از ظرفیت‌های ورزشی آستارا مغفول مانده است و مسئولان ۳۷ هیات و ۴۰ باشگاه ورزشی این شهرستان، برای درآمدزایی و توفیق بیشتر در ورزش برنامه ریزی کنند.

وی اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید امکانات ورزشی تقویت شده و فنس کشی چمن ورزشگاه، تکمیل استخر شنا، ایجاد زمین‌های ورزشی روستاها و تجهیز باشگاه کشتی شهرداری در دستور کار است.

خاصی پور گفت: تجلیل از قهرمانان ورزشی، انگیزه آنها را برای موفقیت‌های بیشتر فراهم می‌کند و هیات های ورزشی در این راستا همکاری کنند.

انجام حرکات نمایشی از بخش های دیگر پیاده روی رزمی کاران بود.

۲۶ مهر تا دوم آبان ماه هفته تربیت بدنی و ورزش است.

شهرستان آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع و سه هزار و ۵۰۰ ورزشکار در ۳۷ هیات آن ساماندهی شده است.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما