جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

رقابت های گلف جام جهان نما در گرگان برگزار می شود

کد خبر: ۶۱۶۸۶۱
رقابت های گلف جام جهان نما در گرگان برگزار می شود
فرهاد بایلری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم ها و بازیکنان روز 31 فروردین وارد گرگان شده و آئین قرعه کشی رقابت ها در خوابگاه تیم ها انجام و مسابقات در زمین گلف ناهارخوران برگزار می شود.
وی تصریح کرد: هشت بازیکن تراز اول کشور از استان‌های خوزستان، لرستان، تهران، قم و آذربایجان شرقی به همراه هشت بازیکن از استان گلستان در این رقابت‌ها شرکت خواهند داشت.
بایلری اضافه کرد: ممکن است تا زمان برگزاری مسابقات، تعداد شرکت کنندگان تغییراتی داشته باشد، اما سعی بر این است تا رقابت‌ها با 16 بازیکن برگزار شود.
وی ادامه داد: برگزاری مسابقات کشوری گلف جام جهان نما هر ساله در برنامه‌های هیات گلف گلستان قرار دارد و از سطح بالایی برخوردار است.
به گفته وی؛ برگزاری هر ساله این رقابت‌ها به میزبانی گلستان می‌تواند موجب توسعه و پیشرفت گلف استان شود.
3014/1648
خبرنگار: مجید میهن دوست ** انتشار: پری سالارنیا
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما