مهدی حسینی نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تشکیل کاداستر صنفی اطلاعات تمام صنف های فعال در استان کرمان به صورت شفاف در دسترس خواهد بود و در این راستا راه اندازی یک اپلیکیشن موبایل را در دستور کار قرار دادیم به این صورت که هر فردی در صورت نیاز به خدمات یک صنف با استفاده از این اپلیکیشن می تواند نزدیک ترین واحد صنفی به خود را پیدا کند و حتی می تواند از میزان هزینه خدمات صنفی مربوط مطلع شود.
وی با تاکید بر اینکه عموم مردم از راه اندازی این پروژه منتفع می شوند خاطرنشان کرد: تا پایان امسال تعداد هفت اتحادیه را وارد این کاداستر خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان در شاخص های معدنی به شدت رشد کرده است عنوان کرد: سال گذشته کاداستر معدنی را در استان شروع کردیم و تاکنون چندین پهنه معدنی جدید تعریف شده و در حال حاضر اطلاعات حوزه معدن و محدوده های معدنی کرمان به طور کاملا شفاف در دسترس سرمایه گذاران قرار گرفته است.
حسینی نژاد با بیان اینکه به دنبال راهی هستیم تا بتوانیم با تعریف یک هلدینگ، معادن کوچک استان را تقویت کنیم اظهار کرد: امروز 385 پروانه بهره برداری در کرمان وجود دارد که تنها 4 و نیم درصد جی دی پی این استان را محقق می کند در حالی که 99.6 درصد جی دی پی استان توسط پنج معدن بزرگ محقق می شود.
وی خاطرنشان کرد: دنیا به این نتیجه رسیده که نباید به معادن کوچک ورود کند و ما هم اگر به این موضوع ورود کنیم یقینا متضرر خواهیم شد چرا که این معادن کوچک به غیر از تخریب محیط زیست هیچ نفع دیگری برای استان ندارند.
وی همچنین اظهار کرد: برپایی نمایشگاه های عرضه مستقیم، امروز به یکی از چالش های بزرگ استان کرمان مبدل شده است و ما بر آن شدیم تا یک تقویم نمایشگاهی ایجاد کنیم تا زد و بندهای پشت پرده این موضوع برداشته شود.
حسینی نژاد اضافه کرد: برای برپایی نمایشگاه های تخصصی در استان کرمان یک سایت نمایشگاهی بزرگ داریم اما برای برپایی نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا هیچ جای مناسب و ثابتی نداریم و می بینیم هر کس در هر نقطه ای اقدام به برپایی نمایشگاه می کند.
وی عنوان کرد: اعتقاد داریم که باید از ظرفیت باغ موزه فرش کرمان استفاده کنیم چرا که این باغ موزه یک مکان بسیار مناسبی برای برپایی نمایشگاه های عرضه مستقیم است به علاوه اینکه این اقدام به معرفی بیشتر این مکان فرهنگی کمک شایان توجهی می کند.
وی با اشاره به اینکه برای امسال برپایی تعداد پنج نمایشگاه عرضه مستقیم کالا برای استان پیش بینی شده است خاطرنشان کرد: برای اینکه تمام ذی نفعان نمایشگاه از برپایی نمایشگاه منتفع شوند اطلاعات همه آنها را به طور شفاف در تقویم نمایشگاهی به ثبت رساندیم و این نمایشگاه ها در قالب تقویم نمایشگاهی استان پیش بینی شده است.
یک هزار و 371 پروانه بهره برداری در استان کرمان فعال است.
2 نوع ماده معدنی در استان کرمان شناسایی شده که 83 و نیم درصد این مواد معدنی مربوط به چهار ماده مس، کرومیت، زغال سنگ و سنگ آهن است و همچنین 21 درصد فعالیت های معدنی کشور در این استان انجام می شود.
سالانه 63 میلیون تن مواد معدنی از معادن کرمان استخراج می شود.
خبرنگار: کمیل بهشتیان**انتشاردهنده: بهنام احمدی *
7429/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.