جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

گرد و غبار ادارات ریگان را به تعطیل کشاند

کد خبر: ۱۳۴۸۷۲۵
گرد و غبار ادارات ریگان را به تعطیل کشاند

امین باقری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه گرد و غبار شدید از روز گذشته در ریگان آغاز شده است افزود: هر لحظه بر شدت این پدیده جوی افزوده می شود.
وی تصریح کرد: گرد و غبار شدید اهالی ۱۵۰ روستای ریگان را خانه نشین و ۱۱۷ نفر از اهالی این شهرستان را راهی مراکز درمانی کرده است.
فرماندار ریگان از قطع اینترنت در این شهرستان در پی وقوع توفان شدید شن خبر داد و گفت: هشت پزشک در بیمارستان ریگان به منظور درمان بیماران تنفسی مستقر شده اند و بیمارستان ریگان در حالت آماده باش قرار دارد.
وی تاکید کرد: ۴۳ خودروی گرفتار در توفان شن توسط نیروهای امدادی شهرستان ریگان امدادرسانی شدند.
فرماندار ریگان بیان کرد: گرد و غبار شدید وضعیت این شهرستان را بسیار خطرناک و راه ارتباطی ۵۳ روستا را مسدود کرده است.
باقری از آمادگی دستگاه های اجرایی شهرستان ریگان به منظور امدادرسانی به روستاهای گرفتار در توفان خبر داد.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما