جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

مدیران واگذاری پروژه های نیمه کاره را با جدیت دنبال کنند

کد خبر: ۱۰۰۷۸۳۷
مدیران واگذاری پروژه های نیمه کاره را با جدیت دنبال کنند
روابط عمومی استانداری کرمانشاه روز شنبه به نقل از هوشنگ بازوند در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان در سرسرای تدبیر استانداری گفت: پروژه های نیمه کاره زیادی در حوزه های مختلف ورزشی، فناوری و عمرانی در سطح استان وجود دارد که باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شده و به بخش خصوصی واگذار شوند.
وی افزود: مدیران باید هرچه سریعتر برنامه زمان بندی شده واگذاری این پروژه ها را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارائه دهند.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به اهمیت سیاست های اقتصاد مقاوتی، رهبر معظم انقلاب را پرچمدار اقتصاد مقاومتی در کشور دانست و گفت: معظم له در همه نشست ها بر اقتصاد مقاومتی به عنوان یک راهبرد بلند مدت برای توسعه کشور تاکید می کنند.
بازوند افزود: مدیران باید اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک راهبرد بلندمدت سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
وی همچنین تصریح کرد: مشارکت مردمی یکی از پایه های اصلی اقتصاد مقاومتی است و بدون مشارکت مردمی امکان تحقق این برنامه راهبردی وجود ندارد.
او یادآوری کرد که دولت از اعتبارات کافی برای تکمیل پروژه های نیمه کاره برخوردار نیست و مجموعه نظام به این جمع بندی رسیده است که این پروژه ها را به مردم واگذار کند.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: مصوبات لازم در این زمینه به تصویب سران سه قوه تصویب رسیده و لزوم اجرای آن نیز به تایید مقام معظم رهبری رسیده است.
او اضافه کرد: اجرای دقیق پروژه های اقتصاد مقاومتی یکی از مطالبات مدیریت ارشد استان از مدیران است.
3033/8066
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما