جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

مرگ دلخراش ۴ جوان سقزی در زیر آوار خاک

کد خبر: ۶۱۶۴۹۸
مرگ دلخراش 4 جوان سقزی در زیر آوار خاک

مدیرکل مدیریت ستاد بحران استانداری کردستان از مرگ دلخراش 4 جوان سقزی در زیر آوار خاک خبرداد.

آرتیکاس اقبال در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: در این حادثه که در پی بارندگی های اخیر رخ داد بر اثر رانش زمین 4 جوان در زیر آوار خاک مانده و جان خود را از دست دادند.

اقبال افزود: این اتفاق در شهرستان سقز در قسمتی از فضای سبز در کنار پارک کوثر این شهرستان که محل تردد نیست و زمین در این قسمت دست نخورده مانده است بر اثر بارندگی های اخیر رخ داد.

وی تصریح کرد: در همان لحظات اولیه این حادثه تمامی عوامل امداد و نجات مانند نیروهای آتش نشانی و هلال احمر در صحنه حضور یافتند ولی بدلیل شرایط منطقه نتوانستند از ماشین های امدادی استفاده کنند و به همین دلیل نیروهای انسانی وارد عمل شدند.

مدیرکل مدیریت ستاد بحران کردستان در ادامه افزود: جسد 2 نفر از این حادثه دیدگان در همان لحظات اولیه از زیر آوار بیرون آورده شد ولی بدلیل حجم زیاد خاک بر روی آنها آخرین جسد بعد از 5 ساعت بیرون آمد.

اقبال در پایان گفت: هنوز دلیل قطعی این حادثه مشخص نیست و در دست بررسی است.

منبع:
ilna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما