دونالد ترامپ در مورد انصارالله یمن (حوثی ها) ادعا کرد: آن‌ها مدت طولانی سکوت کرده بودند، اما حالا دوباره ظاهر شده‌اند؛ احتمالاً به دستور ایران. آن‌ها به‌شکلی بسیار شرورانه به عربستان سعودی حمله می‌کنند و عمداً تلاش دارند قیمت نفت را بالا ببرند؛ احتمالاً پیش از انتخابات آمریکا. این رفتار خوبی نیست.

به گزارش جماران، دونالد ترامپ در تروث سوشال نوشت:

حوثی‌ها رفتار بسیار بدی دارند. فکر می‌کردم یک سال پیش، وقتی آن‌ها را به‌شدت بمباران کردیم و به درخواست خودشان حملات را متوقف کردیم، درسشان را گرفته‌اند.

آن‌ها مدت طولانی سکوت کرده بودند، اما حالا دوباره ظاهر شده‌اند؛ احتمالاً به دستور ایران. آن‌ها به‌شکلی بسیار شرورانه به عربستان سعودی حمله می‌کنند و عمداً تلاش دارند قیمت نفت را بالا ببرند؛ احتمالاً پیش از انتخابات آمریکا. این رفتار خوبی نیست.

باید کسی برای آن‌ها توضیح دهد که من در انتخابات شرکت نمی‌کنم؛ چون پیش‌تر با اختلافی بسیار زیاد پیروز شده‌ام. اما پس از انتخابات به سراغشان خواهم آمد و هرگز فراموش نخواهم کرد!

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.