سیدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور نوشت: اگر متناسب با شرایط ویژه کشور و اقتصائات جنگ تصمیمی برای محدودیت‌های ارتباطی گرفته شده کاملا اقتضائی و موقتی است. با عبور از این وضعیت دسترسی به اینترنت بین‌المللی به‌عنوان یک حق طبیعی همه شهروندان با کیفیتی بهتر از گذشته مهیا خواهد شد.

به گزارش جماران، سیدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور نوشت: آن‌چه تحت عنوان اینترنت طبقاتی یا اینترنت پرو اشتهار یافته است به کلی با سیاست‌های دولت چهاردهم یا دیدگاه‌ها و نقطه نظرات ‎رئیس‌جمهور مغایر و در تضاد است.

اگر متناسب با شرایط ویژه کشور و اقتصائات جنگ تصمیمی برای محدودیت‌های ارتباطی گرفته شده کاملا اقتضائی و موقتی است.

با عبور از این وضعیت دسترسی به اینترنت بین‌المللی به‌عنوان یک حق طبیعی همه شهروندان با کیفیتی بهتر از گذشته مهیا خواهد شد.

 

اینترنت پرو

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.