جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

نظری: پنالتی استقلال باید تکرار می شد

منوچهر نظری معتقد است خطایی که روی نورافکن صورت گرفت به درستی اعلام شد.

کد خبر: ۸۴۱۶۷۰
نظری: پنالتی استقلال باید تکرار می شد

به گزارش جی پلاس، کارشناس داوری درباره قضاوت اشکان خورشیدی در دیدار پدیده و استقلال بیان کرد: در دقیقه 67 بازیکنان استقلال معتقد بودند که پنالتی باید روی بهنام برزای گرفته می‌شد که خورشیدی به درستی دستور ادامه بازی را داد زیرا دایو مهاجم استقلال ناشیانه بود.

او ادامه داد: اما درباره پنالتی که گرفته شد باید بگویم که دست مدافع با مچ پای نورافکن برخورد می‌کند. و داور به درستی تشخیص می‌دهد. پس از زدن ضربه مدافع پدیده زودتر به محوطه جریمه آمده که داور باید پنالتی را تکرار می‌کرد اما چون خورشیدی این پنالتی را با شک گرفته بود این نقض قانون بازیکن پدیده را اعمال نکرد و به نوعی خوشحال شد که ضربه پنالتی که با دو دلی گرفته به گل تبدیل نشده است.

نظری درباره اخراج مهاجری نیز گفت: سرمربی پدیده انسان اخلاق مداری است. او نباید با اعتراض‌های پیاپی خود، ذهنیت داور را نسبت به خود از بین ببرد.

 

منبع:
ایسنا
انتهای پیام

دیدگاه شما