در آستانه برگزاری رقابت‌های کشتی پهلوانی قهرمانی بزرگسالان کشور در مشهد، از بازوبند پهلوان کشور در سال 96 رونمایی شد.

به گزارش جی پلاس، علیرضا حیدری، رئیس کمیته کشتی‌های پهلوانی اتحادیه جهانی با تایید این خبر گفت: این بازوبند توسط جمعی از هنرمندان کشورمان ساخته شده و قرار است توسط خانواده معظم یکی از شهدای گرانقدر کشور، عصر پنجشنبه هفته جاری در سالن شهید بهشتی مشهد مقدس بر بازوی پهلوان کشور بسته شود.

رئیس فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی ادامه داد: رقابت‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی قهرمانی کشور با همکاری فدراسیون‌های کشتی و زورخانه‌ای و پهلوانی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هدف ما این است که همزمان با رشد ایده آل کشتی پهلوانی در دنیا که حاصل برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری مناسب در این زمینه است، ورزش‌های زورخانه‌ای را نیز توسعه بدهیم و در همین راستا فدراسیون کشتی با همکاری فدراسیون زورخانه‌ای و پهلوانی رقابت‌های قهرمانی کشور بزرگسالان را به صورت مشترک برگزار می‌کنند.

 

این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 833531
  • منبع: روابط عمومی فدراسیون کشتی
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.