جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

کویت، سودان و لیبی از شرکت در رقابت‌های باکو انصراف دادند

شورهای کویت، سودان و لیبی از شرکت در چهارمین دوره بازی‌های همبستگی‌ کشورهای اسلامی انصراف دادند.

کد خبر: ۶۴۴۲۵۸
کویت، سودان و لیبی از شرکت در رقابت‌های باکو انصراف دادند

به گزارش جی پلاس، اگر چه مسئولان برگزاری بازی‌های کشورهای اسلامی اعلام کرده بودند چهارمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با حضور 57 کشور برگزار می‌شود، ولی با انصرف کویت، سودان و لیبی از شرکت در این رقابت‌ها، تعداد کشورهای حاضر در باکو به 54 عدد رسید.

کمیته برگزارکننده بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و فدراسیون همبستگی کشورهای اسلامی تأیید کردند که مدارکی از این سه کشور دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهد ورزشکاران آنها در این رقابت‌ها شرکت نمی‌کنند.

اگر چه مسئولان برگزاری رقابت‌ها اعلام کرده بودند چهارمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با حضور 57 کشور برگزار می‌شود، ولی با انصراف کویت، سودان و لیبی از شرکت در این رقابت‌ها، تعداد کشورهای حاضر در باکو به 54 عدد رسید.

پیش از این قرار بود که تیم کویت به طور مستقل و تحت پرچم فدراسیون کشورهای همبستگی در این بازی‌ها شرکت کند که میسر نشد. کمیته مستقل ورزش آفریقا بحران‌های مالی رئیس کمیته ملی المپیک لیبی «عثمان گانایین» را دلیل این کناره گیری عنوان کرد، اما هیچ دلیلی برای انصراف سودان مطرح نشده است.

 

منبع:
روابط عمومی کمیته ملی المپیک
انتهای پیام

دیدگاه شما