هواداران تیم فوتبال سن‌اتین فرانسه با ورود به ورزشگاه باعث توقف بازی این تیم برابر رن در هفته سی‌وچهارم لوشامپیونه فرانسه شدند.

به گزارش جی پلاس، دیدار تیم‌های سن‌اتین و رن امشب (یکشنبه) در چارچوب هفته سی‌وچهارم لیگ فرانسه با تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این کشور باید بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شد اما هوداران تیم سن‌اتین با عبور از موانع و اشغال کردن بخش گوشه‌ای ورزشگاه باعث متوقف شدن آن شدند.

ده‌ها نفر از هواداران تیم میزبان سن‌‌اتین در دقیقه 16 این بازی به طرز شگفت‌آوری وارد ورزشگاه شدند و آتش روشن کردند. این اتفاق داور بازی را مجبور به توقف بازی تا زمان خروج تماشاگران از ورزشگاه کرد. پس از گذشت 15 دقیقه هواداران تیم سن‌اتین ورزشگاه را ترک کردند و بازی این تیم برابر رن از سر گرفته شد.

تیم‌های سن‌اتین و رن تا پیش از این بازی به ترتیب با امتیازهای 45 و 43 رتبه‌های هفتم و دهم جدول رده‌بندی را در اختیار دارند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی فرانسه فوتبال

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.