جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

حمایت AFC از ۴۸ تیمی شدن جام جهانی

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا از ۴۸ تیمی شدن مسابقات جام جهانی استقبال و حمایت کرد.

کد خبر: ۵۶۳۷۱۰
حمایت AFC از ۴۸ تیمی شدن جام جهانی

جی پلاس، روز گذشته فدراسیون جهانی فوتبال اعلام کرد که با 48 تیمی شدن رقابت‌های جام جهانی موافقت کرده است و این تصمیم در جام جهانی 2026 اجرا می‌شود.

شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا از این تصمیم فیفا استقبال کرد و گفت: این تصمیم به مصلحت فوتبال آسیا است. برگزاری جام جهانی با 48 تیم دستاوردهای زیادی در زمینه‌های ورزشی، تبلیغاتی و اقتصادی خواهد داشت و قاره کهن شایسته سهمیه بیشتری در مقدمتاتی جام جهانی است.

وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا با تمام وجود از این تصمیم برای خدمت به فوتبال جهان حمایت می‌کند. این تصمیم فرصت خوبی را پیش رو بسیاری از تیم‌های ملی قرار می‌دهد تا بتوانند برای اولین بار به بزرگترین تورنومنت جهان راه پیدا کنند.

شیخ سلمان در پایان گفت: ایمان دارم که قاره آسیا با توجه به اینکه بزرگترین قاره جهان است مستحق سهمیه بیشتر از 5 تا است زیرا قدرت اقتصادی و هواداران بسیاری دارد که باعث پیشرفت فوتبال خواهند شد.

منبع: فارس

انتهای پیام

دیدگاه شما