جماران ورزشی؛ تیم فوتبال تراکتور در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا، به مصاف نفتچی ازبکستان رفت و در پایان به تساوی 2-2 رسید. در دقیقه 61 این بازی فرشاد فرجی از زمین اخراج شد.
ترکیب تراکتور: پارسا جعفری، شجاع خلیلزاده، اودیل خامروبکوف، هیبور هالیلوویچ، دانیال اسماعیلیفر، صادق محرمی، محمد نادری، فرشاد فرجی، محمد دانشگر، شهریار مغانلو و امیرحسین حسینزاده.
ترکیب نفتچی: بوتیرالی ارگاشف، میشل آگوستو، بویان چیگر، ابراهیمخلیل یولداشف، اسیلبک جمعایف، نورمحمد عبدالغنیف، علیشر ادیلوف، یان ساسه، فرخ سیفیف، راتینیو و مارکوس فورس
گزارش بازی:
در دقیقه 4 اولین موقعیت جدی مسابقه برای تیم نفتچی ایجاد شد و بازیکنان این تیم ازبکستانی با حمله سریع از سمت راست و ارسال روی دروازه مارکوس فورد را در موقعیت گلزنی قرار داد که خروج سریع پارسا جعفری و مهار او اجازه گلزنی به این مهاجم نداد و در ادامه هم دوباره توپ مقابل بازیکنان رقیب قرار گرفت که جعفری خودش را در مسیر توپ قرار داد و با واکنش تماشایی با پا توپ را به کرنر فرستاد. در دقیقه 17 شوت سنگین راتینهو با اختلاف خیلی کم از کنار دروازه تراکتور به بیرون رفت. در دقیقه 54 روی حرکت آبروربک ایسمویلوف و عبور او با سهل انگاری شجاع خلیل زاده، پاس این بازیکن در دهانه دروازه به استیپ پرسیا رسید تا او گل را بزند. در دقیقه 83 روی حرکت زیبای امیرحسین حسینزاده او به محوطه جریمه نزدیک شد و پاس خود را برای تومیسلاو اشتراکالی فرستاد و این بازیکن ضربه نهایی را زد و بازی را مساوی کرد. در دقیقه 90+4 یوویچ از راه دور با یک شوت زیبا گل دوم نفتچی را زد. این پایان بازی نبود و تراکتور در دقیقه 90+9 روی پاس در عمق دیدنی حسین زاده، مسعود زائر کاظمینی با یک ضربه چیپ گل تساوی را زد تا شاگردان نکونام در لحظات پایانی از شکست فرار کنند.
گل دوم تراکتور به نفتچی توسط مسعود زائرکاظمینی در دقیقه 90+9
گل دوم نفتچی به تراکتور توسط یووویچ در دقیقه 90+4
گل اول تراکتور به نفتچی توسط اشترکالی در دقیقه 82
گل اول نفتچی به تراکتور توسط پریکا در دقیقه 55