آرسنال با برد ۲ بر ۰ مقابل منچسترسیتی قهرمان سوپرجام انگلیس شد.

جماران ورزشی؛ آرسنال با نمایشی قاطع و حساب‌شده، در سوپرکاپ انگلیس با نتیجه ۳ بر ۰ منچسترسیتی را شکست داد و نخستین جام فصل را با اقتدار بالای سر برد.

تیم میکل آرتتا از همان ثانیه‌های آغازین نشان داد برای این مسابقه برنامه‌ای روشن دارد و خیلی زود با گل دقیقه ۱ (ثانیه ۲۳) ریکاردو کالافیوری جریان بازی را به سود خود تغییر داد؛ گلی که عملا مسابقه را در همان شروع برای تیم لندنی آرام کرد و هم‌زمان فشار سنگینی روی تیم انزو مارسکا گذاشت. سیتی که این دیدار را به عنوان نخستین آزمون رسمی زیر نظر سرمربی جدیدش آغاز کرده بود، در دقایق بعدی تلاش کرد با در اختیار گرفتن توپ و جلو کشیدن خطوط، واکنش نشان دهد، اما انسجام خط میانی آرسنال و نظم دفاعی این تیم اجازه نداد حملات حریف به موقعیت‌های جدی و پی‌درپی تبدیل شود. در دقیقه ۲۸ کای هاورتز با یک ضربه سر، گل دوم را به ثمر رساند تا برتری آرسنال ملموس‌تر شود و تیم آرتتا با اعتماد به نفس بیشتری نیمه نخست را به پایان برساند.

با شروع نیمه دوم هم روند بازی تغییر نکرد و این بار مارتین اودگارد در دقیقه ۴۸ با گل سوم، کار را تقریبا تمام کرد. از آن لحظه به بعد آرسنال با مدیریت ریتم مسابقه، هم در فاز مالکیت و هم در زمان دفاع، پخته‌تر ظاهر شد و اجازه نداد سیتی به بازگشت امیدوار شود.

آرسنال نه فقط از نظر نتیجه، بلکه از نظر شدت بازی، هماهنگی تاکتیکی و کیفیت خلق موقعیت نیز تیم برتر میدان بود. در سوی مقابل، منچسترسیتی هرچند در مقاطعی سعی کرد با تعویض‌ها و تغییر آرایش، چهره تهاجمی‌تری نشان دهد و موقعیت خلق کند، اما ناهماهنگی در انتقال توپ و ضعف در مهار تحرک بازیکنان آرسنال باعث شد تیم مارسکا شروعی تلخ در یک مسابقه بزرگ داشته باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.