مانوئل نویر با حضور در بازی مقابل ساحل عاج به رکورد بیشترین تعداد بازی یک دروازه بان در جام جهانی خواهد رسید.

جماران ورزشی؛ مانوئل نویر که در بازی اول آلمان مقابل کوراسائو با ۴۰ سال و ۷۹ روز سن به مسن‌ترین بازیکن تاریخ آلمان در جام جهانی تبدیل شد، در پنجمین جام جهانی خود حالا به دنبال رکورد دیگری است. نویر که پس از یورو ۲۰۲۴ بازنشسته شده بود، برای این رکوردشکنی به تیم ملی بازگشت و حالا می‌خواهد رکورد بیشترین حضور در جام جهانی برای یک دروازه‌بان را به دست بیاورد.

دوران اوج نویر در جام جهانی ۲۰۱۴

اوج درخشش نویر در جام جهانی ۲۰۱۴خصوصا مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل الجزایر بود؛ جایی که او با خروج‌های مکرر از محوطه جریمه و مهارهای تماشایی به یکی از عوامل اصلی قهرمانی آلمان تبدیل شد.

واکنش نویر به پنجمین جام جهانی

نویر پس از بازی با کوراسائو گفت: از زمانی که دوباره به تیم ملی آمدم، لحظه‌شماری می‌کردم. احساس خوبی بود که دوباره با بچه‌ها در زمین باشم. پنجمین جام جهانی برای من واقعاً خاص است. اگر فوتبال را دوست داشته باشی، تا آخر عمر دوستش داری.

برنامه آلمان در گروه E:

دیدار دوم: آلمان - ساحل عاج (تورنتو)

دیدار سوم: آلمان - اکوادور (میامی)

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.