ملی پوشان فوتبال در حاشیه تمرین امروز از میزان آمادگی خود و شرایط بدنی شان گفتند.
جماران ورزشی؛ کسری طاهری در حاشیه تمرین امروز (پنجشنبه) تیم ملی فوتبال ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا راشکر شرایط خودم روز به روز بهتر می شود. شرایط جسمانی ام هم بهتر شده است.
وی در خصوص دوئلش با شجاع خلیل زاده در بازی درون تیمی روز گذشته گفت: چه بازی درون تیمی، چه دوستانه و چه در جام جهانی با پیراهن تیم ملی برای من انگیزه دارم. چه تمرین و چه بازی کنار این بازیکنان برای من افتخار است.
مهاجم جوان تیم ملی در واکنش به این موضوع که او چندین بار با شجاع خلیل زاده در بازی درون تیمی برخورد داشت، گفت: طبیعی است، همیشه با شجاع خلیل زاده دوئل خاص خودمان را داریم. من هم جلوی آنها کم نمی آورم.
طاهری در خصوص اینکه بازی درون تیمی بسیار پُر فشار و پُر برخورد بوده است، توضیح داد: واقعا بازی پُر فشاری بود. در ایران هم دو، سه بار بازی کردیم. اینجا شرایط بدنی مان بهتر است و بازیکنان راحت تر بازی می کردیم. می خواستیم خودمان را نشان دهیم و جای هیچ تعارفی نیست. فردا هم بازی دوستانه با گامبیا داریم و امیدوارم هر کسی بازی می کند سفت و محکم بازی کند و سالم از زمین بیرون بیاید.
وی در مورد شانسش باری حضور در لیست نهایی تیم ملی در جام جهانی گفت: نظری در این مورد ندارم. من تمام تلاشم را می کنم که این اتفاق بیفتد. نه تنها من بلکه 31 نفری که اینجا هستیم این تلاش را می کنند که در لیست نهایی باشند.
مهاجم تیم ملی درباره شرایط بدنی اش خاطرنشان کرد: بدن های ما خیلی خیلی بهتر شده است. بدن های آماده تری نسبت به قبل داریم و فکر می کنم تا اولین بازی خیلی سرحال تر باشیم.
یوسفی: شرایط بدنی خوبی داریم
آریا یوسفی در حاشیه تمرین امروز (پنجشنبه) تیم ملی فوتبال ایران گفت: خدا را شکر شرایط خوب است. تمرینات مان را سخت انجام می دهیم تا به آمادگی کامل برسیم و در جام جهانی موفق شویم.
وی در مورد آمادگی خودش اظهار داشت: با تمریناتی که داشتیم شرایط بدنی خوبی داریم. انگیزهام زیاد است. آرزو دارم به جام جهانی بروم و آنجا درخشش داشته باشم. امیدوارم همین روند را ادامه دهم و به تیم ملی کمک کنم.
بازیکن تیم ملی در خصوص اینکه به نظر می رسد در ترکیب جدید تیم قرار است به عنوان وینگر ایفای نقش کند، گفت: از وقتی 17، 18 سالگی بازی کردم، مربیان در پست های مختلف من را بازی دادند. الان هم با صلاحدید آقای قلعه نویی هر کجا بگویند بازی میکنم. در پست وینگر هم راحتم و هر جا مربی تشخیص بدهد وظیفه دارم آنجا بازی کنم. هر کجا هم بگویند وظیفه دارم بهترین عملکرد را داشته باشم.
یوسفی در خصوص دیدار فردا با گامبیا گفت: با تمرینات سختی که انجام دادیم به پیک آمادگی می رسیم تا با آمادگی به جام جهانی برویم. بازی های دوستانه هم خیلی کمک می کند تا ان شاءالله بتوانیم از گروه صعود کنیم.
وی در خصوص توجه امیر قلعه نویی به جوانان عنوان کرد: من را از 19 سالگی قلعه نویی به تیم ملی آورد. در این دوره خیلی از جوانان در لیگ این شانس را داشتند که خودشان را نشان دهند. هر کسی هم شایستگی داشته باشد قلعه نویی گفته وارد لیست نهایی می شود. این نظر سرمربی است و باید همه به آن احترام بگذارند. همه تلاش مان را می کنیم که در جام جهانی برای پرچم ایران افتخار آفرینی کنیم. همیشه بزرگترهای تیم به من کمک کردند و ارتباط خوبی دارم. همیشه نصیحت های و توصیه های زیادی به من کردند.
بازیکن تیم ملی در خصوص شرایط خاص تیم در آستانه جام جهانی گفت: اینکه در شرایط خاصی هستیم انگیزه ما را بیشتر می کند. نگاه ها در جام جهانی بیشتر روی ماست و امیدواریم اول پرچم ایران را سرافراز کنیم و یک پله در مسابقات صعود کنیم. در قرآن هم آمده که بعد از هر سختی، آسانی است و امیدوارم این اتفاق برای تیم ملی هم بیفتد.