شاگردان بهروز عطایی به فینال لیگ قهرمانان والیبال آسیا رسیدند و سهمیه رقابت‌های جهانی را کسب کردند.

جماران ورزشی؛ دومین دوره لیگ قهرمانان مردان آسیا از روز چهارشنبه 23 اردیبهشت در پونتیاناک اندونزی آغاز شده است و به مدت پنج روز پیگیری می‌شود.

مرحله نیمه‌نهایی این مسابقات امروز (شنبه 26 اردیبهشت) با دو دیدار پیگیری می‌شود که تیم فولاد سیرجان ایرانیان از ساعت 11:30 دقیقه به مصاف جی تکت استینگ آئیچی از کشور ژاپن رفت و سه بر صفر به پیروزی رسید.

شاگردان بهروز عطایی در سه ست متوالی این دیدار با امتیازهای 25 بر 22، 25 بر 19 و 25 بر 20 به پیروزی رسیدند تا اجازه خودنمایی به حریف قدرتمند ژاپنی خود ندهند.

علی رمضانی، پوریا حسین خانزاده، امیرحسین توخته، علی حاجی پور، الکساندر نیکولوف، محمد ولی زاده و مهدی مرندی ترکیب شروع کننده تیم فولاد سیرجان در این مسابقه بودند. اشکان حق‌دوست، علی شفیعی، رسول شهسواری، امیرحسین خواجه خلیلی، اسماعیل مسافر و امیرحسین ساداتی دیگر بازیکنان این تیم در این رقابت‌ها هستند که با صلاحدید بهروز عطایی در مسابقه حضور می‌یابند.

پوریا حسین خانزاده و علی حاجی پور با کسب 16 پوئن، عنوان امتیازآورترین بازیکن دیدار فولاد سیرجان و جی تکت به دست آوردند.

در دیگر دیدار این مرحله و از ساعت 15:30؛ تیم‌های جاکارتا باهایانگ کارا پرسیس و هیوندای کپیتال اسکای‌واکرز کره جنوبی به مصاف یکدیگر می‌روند که برنده این مسابقه علاوه بر کسب سهمیه جهانی، حریف فولاد سیرجان در فینال می‌شود.

دیدارهای رده بندی و فینال لیگ قهرمانان مردان آسیا فردا (یکشنبه 27 اردیبهشت) برگزار می‌شود که دیدار رده بندی ساعت 11:30 و فینال از ساعت 15:30 شروع خواهد شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.