آرسنال با برد یک بر صفر مقابل وستهم یک گام دیگر به قهرمانی در انگلیس نزدیک شد.
جماران ورزشی؛ هفته سی و ششم رقابتهای فوتبال لیگ برتر انگلیس، از ساعت 20 امروز (یکشنبه) با برگزاری یک دیدار حساس پیگیری شد. در این بازی دو تیم لندنی آرسنال و وستهام به مصاف هم رفتند که در پایان، آرسنال با نتیجه یک بر صفر میزبانش را شکست داد و بیست و چهارمین برد خود در این فصل را بدست آورد.
لئاندرو تروسارد وینگر بلژیکی آرسنال در دقیقه 83 روی پاس مارتین اودگارد برای این تیم گلزنی کرد و سه امتیاز حساس این مسابقه را به حساب تیمش واریز کرد. این نتیجه در حالی رقم خورد که VAR به کمک آرسنال آمد. در دقیقه 5+90 کالوم ویلسون گلزنی کرد، اما کمک داور ویدئویی به «کریس کاوانا» داور مسابقه اعلام کرد که بر روی «داوید رایا» دروازهبان آرسنال خطا شده است و این داور باید صحنه را چک کند. سرانجام پس از 4 دقیقه بررسی، داور مسابقه خطا بر روی داوید رایا را اعلام کرد و آرسنال 3 امتیاز این بازی حساس را برای خودش نگه داشت.
اگر آرسنال امروز متوقف شد، فاصلهاش با منچسترسیتی رده دومی به 3 امتیاز میرسید، آن هم در حالی که سیتی یک بازی کمتر دارد، اما حالا توپچیها با 79 امتیاز صدرنشینشان را تثبیت کردند و خود را نزدیکتر از همیشه به قهرمانی قرار دادند. در سوی مقابل وستهام که برای فرار از سقوط باید پیروز میشد، 36 امتیازی باقی ماند و از رده هجدهم تکان نخورد؛ آن هم در شرایطی که فقط دو هفته تا پایان لیگ برتر باقی مانده است.
آرسنال در دو دیدار باقیماندهاش باید با برنلی و کریستال پالاس بازی کند و منچسترسیتی 74 امتیازی نیز باید مقابل کریستال پالاس، بورنموث و استون ویلا قرار بگیرد.