با اعلام یک نشریه عربستانی، بازی نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا بین شباب الاهلی و ماشیدا تکرار نخواهد شد.
جماران ورزشی؛ به نقل از ایسنا، واکنشها به دیدار جنجالی شباب الاهلی و ماچیدای ژاپن همچنان ادامه دارد. باشگاه الاهلی امارات در نامهای به کنفدراسیون فوتبال آسیا از داور این بازی شکایت کرد و خواستار تکرار دوباره این بازی به خاطر تصمیم داور در دقایق پایانی شد.
«الشرق الأوسط» در خبری فوری و اختصاصی اعلام کرد که کمیته انضباط کنفدراسیون فوتبال آسیا، بازی بین تیمهای شباب الاهلی و ماشیدای ژاپن را دوباره برگزار نخواهد کرد. در گزارش کمیته انضباطی آمده است که داور استرالیایی بازی، ایوانز، مرتکب اشتباه محاسباتی شده است و نیازی به تکرار مسابقه ندارد.
باشگاه اماراتی قصد دارد به دادگاه داوری ورزش (کاس) شکایت کند. نکته جالب اینکه کاروان الاهلی هنوز جده را ترک نکرده و امیدوار است که این بازی تکرار شود.